Semanatoare manuala de usturoi paducel

Semanatoare arpagic si usturoi Semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Anuntul nr.

Jan 17, 2014 semanatoare manuala pe 2 randuri pentru arpagic, usturoi si alte plante cu bulbi; posibilitate reglare adancime; posibilitate reglare densitate; posi semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Pret: 280 lei Contacteaza autorul pe email sau la telefon: semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Semanatoare de arpagic, usturoi si alti bulbi motocultor pe 1 rand.

Semanatoare manuala arpagic, ceapa, usturoi, plante cu bulbi. Gradina Unelte gradinarit accesorii 315 lei. Suceava 21 aug Semanatoare ceapa arpagic usturoi pe 2 doua randuri pentru motocultor. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme Echipamente profesionale Semanatoare manuala pentru ceapa arpagic, usturoi sau alte plante Gradina Plante si seminte 499 lei. Suceava 7 sep Plantator manual semanatoare rasaduri NOU! TRANSPORT GRATUIT! Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole Semanatoare manuala de legume pentru sere si gradini.

semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; Suceava Suceava. 3 septembrie.

2 poze. semanatoare manuala universala; prasitoare manuala 5in1. 130 RON. Semanatoarea manuala SR 1(130 lei) este folosit pentru semanatul in randuri si semanatu.

semanatoare manuala de arpagic, usturoi si altre plante cu bulbi; pe un rand; sistem disc cu gauri una cate una marcator de trasat randul Pret: 280 lei Contacteaza autorul pe email sau la telefon:Phone: (410) 435-4623 x 8303

Email: [email protected]