Fem manuals amb la cristina

Vam pintar de blau mar l'exterior d'una llauna vertical i, un cop es va assecar la pintura, vam ferhi uns forats amb una barrina. Amb filferro vam construirli una nansa. Feia temps que volia provar de fer una d'aquelles titelles amb un pal que s'amaguen dins un conus. Vam agafar el cap d'una pallasso que havem guardat d'un paraigua destrossat, una vareta de bamb, un full DIN A4 de plstic de la coberta d'una enquadernaci, teles i feltres Com que els nens tenen moltes ganes d'aprendre a cosir, els vaig donar uns cartrons amb petits forats a tot el voltant, una agulla amb la punta arrodonida i fil vermell.

Els vaig explicar dos punts bsics i ells es van posar a cosir amb molta illusi! Vols fer un pasts de formatge amb noms tres ingredients? Doncs les nostres pastisseres, la Patricia i la Cristina, de La Noria Bakery. Fem manuals amb la Cristina.

Berrerabilitako materialak erabiliz hainbat proposamen; ) Per tancar la temporada del bloc, aqu us deixo mil i una idees creatives per a fer aquests estiu amb els peques de la casa! Recordeu que els millors deure Hace 1 ao. reciclando en la escuela 132. JuGaNdO En La Fem Manuals (amb la Cristina). Els nostres arbres estan inspirats en aquest gran artista per amb un toc del tot original: EL NADAL!

Aqu va el nostre bosc nadalenc: Aquest any hem tornat a fer les nostres roses, per millorades: hem utilitzat silicona per enganxar les oueres; hem utilitzat un pal de broqueta gruixut per fer la tija; hem submergit les roses en tinta acrlica; les hem envernissat amb un esprai satinat i, finalment, hem fet les fulles a partir de les pgines d'un llibre defectus i cola blanca. Un rincn cuya finalidad es fomentar la expresin y la creatividad en los nios de la etapa de educacin infantil y primaria, tanto en el aula como en casa.

domingo, 11 de mayo Fem manuals amb la cristina 2014. Fem manuals amb la Cristina. Manualidades Infantiles.

oh! manualidades. pintalalluna. reciclando en la escuela. Tenderetes. Libros interesantes. A l'Helena i la Mont, per la seva ajuda, l'Olga, la Montserrat i en Marco per les seves fotografies, l'encantadora Nati amb els seus bons consells i sobretot a tots els grans i petits artistes de p5 fins a sis.

No deixeu mai de somiar i d'observar els nvols i la Doncs avui no us presentem res que haguem fet nosaltres sin el bloc d'una mestra. Fa temps que de tant en tant ens perdem pel bloc Fem manuals amb la Cristina.

La Cristina Moreno s una mestra de plstica d'infantil i primria de l'Escola Canig i ja fa temps que t aquest bloc on penja Gracias y hasta la vista! Cristina Amsterdam, 24 de agosto de 2013. 7 comentarios. viernes, 14 de junio de 2013 He aqu los traviesos bandidos del condado de Fem Manuals! Graciosos, verdad? 2 comentarios. martes, 11 de junio de 2013. El pirata de Antonio. En Fem Manuals " Hola Cristina i Helena! Moltssimes grcies per ferme arribar el Diploma de" Fem Manuals amb Llum de Colors"sens dubte el ms maco que he tingut mai: ) Volia agrairvos la generositat i amabilitat que vau compartir amb nosaltres el dia del curset, aix com l'estima pel vostre treball i la manera com ens vau fer arribar els vostres Aix, s'aconsegueix finalment, amb aquest encreuament entre trama i ordit, la tela.

A Manuals hem creat un teler per el nostre s ben rod. De fet, s un plat de cartr; ) Sempre intentem reciclar! insectes fets pels alummes de la idea de la Cristina de Fem manuals. insectes fets pels alummes de la idea de la Cristina de Fem manuals.

Discover ideas about Manual Find this Pin and more on Manualitats amb nens by Montse Vallhonrat. disseny amb taps de suro. See more. Fem manuals Aquest bloc Fem manuals amb la Cristina ens aporta molts de recursos i experincies sobre treballs manuals a l'escola. Es mostren moltes tasques fetes amb materials de reutilitzaci. Les manualitats ens permeten fomentar la creativitat i la motivaci dels alumnes utilitzant diverses tcniques i materials senzills.Phone: (910) 522-1886 x 3187

Email: [email protected]