Digisign manual de utilizare

Certificat ROOT DigiSign SHA1 Manual de instalareutilizare DigiSigner PDF Certificat calificat eliberat de catre autoritatea DigiSign S. A. instalat pe un dispozitiv criptografic in conformitate cu cerintele legislatiei romanesti. lantului de incredere al autoritatii DigiSign S. A. (vezi manual de instalare certificat digital la adresa Apr 20, 2018 Unsubscribe from Digisign Ro?

Cancel Manual de utilizare aplicatia de POS gherghisan ion 530 views. 5: 48. Cursuri online de programare pentru copii sau incepatori (curs 1 Manual de instalare Certificat Digital In acest moment lantul de incredere DigiSign si driverul este corect instalat! Pentru a beneficia de accesul in aceste sisteme, precum si modalitatea de utilizare a certificatului digital calificat obtinut, in cadrul acestora, va rugam sa contactati administratorii Conectati in calculator dispozitivul eToken care contine certificatul obtinut de la DigiSign.

pdf) sursa si fisierul (. Completati Motivul semnarii si Tipul semnaturii. 6. 3. Pagina 5 din 7. Manual pentru Instalarea Certificatului Digital Calificat DigiSign Versiunea 3.

0 n vederea folosirii corespunztoare a certificatului digital calificat emis de DigiSign, v rugm s urmai instruciunile n vederea folosirii corespunztoare a certificatului digital calificat emis de DigiSign, v rugm s urmai instruciunile din acest manual.

Pentru a beneficia de accesul n aceste sisteme, precum i modalitatea de utilizare a certificatului digital calificat obinut n cadrul acestora, v rugm s contactai administratorii INSTRUCIUNI DE UTILIZARE A SERV static. anaf. ro INSTRUCIUNI DE UTILIZARE A SERVICIULUI DE DEPUNERE A DECLARAIILOR ONLINE. C u p r i n s: Scopul acestui manual.Phone: (772) 632-7672 x 1778

Email: [email protected]